Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

27. 05. 2016. 18:28 >> 18:11

VEČERAS U DNEVNIKU 2

O optužbama opozicije, prebukiranim vrtićima...

Večeras u Dnevniku 2 TVCG, čiji je urednik Nebojša Skenderi, možete pogledati:

Opozicija optužuje DPS za opstrukciju odredbe prema kojoj predsjednike podgoričkih mjesnih zajednica biraju građani, umjesto gradonačelnika, što je bio jedan od preduslova političkog sporazuma.

U Dnevniku govorimo o prebukiranim vrtićima u Podgorici, ali i gradovima na primorju. Izvještaj Ombudsmana ukazuje na 3.000 djece više u odnosu na kapacitete.

Nakon naše priče o posljednjoj crnogorskoj virdžini, Stani Cerović koja je lošeg zdravstvenog stanja i teško pokretna, aktivnostima Centra za socijalni rad i nadležnih organa, Stana je smještena u starački dom u Risnu gdje će dobiti svu pomoć koja joj je potrebna.

U Dnevniku i priča o Marini Bećirović koja je nedavno dobila asistenta za svog autističnog sina Matiju i da li je to dovoljno da bi se riješili problemi koje ima u podizanju i edukaciji djeteta?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније