Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

30. 05. 2016. 18:19 >> 18:02

VEČERAS U DNEVNIKU U 19.30

Izvještaj iz Tirane, nezaposlenost Roma...

U večerašnjem Dnevniku koji uređuje i vodi Nebojša Skenderi, pogledajte izvještaj sa sjednice Parlamentarne Skupštine NATO-a u Tirani, gdje su se čule najave da bi Crna Gora i prije kraja godine mogla da postane članica tog saveza.

- Zbog čega je Parlamentarna Skupština NATO-a pozvala članice da povećaju vojne budžete?

- Novinarka Glasa Amerike MIlena Đurđić, ekskluzivno za TVCG, prenosi detalje predizborne kampanje u SAD koja, uprkos praznicima, ne jenjava. U trku za novog predsjednika, republikanski i demokratski kandidati dobili su još jednog protivnika.

- U Dnevniku govorimo i o opozicionim kandidatima za direktorska i pomoćnička mjesta u državnim preduzećima koja su predviđena sporazumom vlasti i dijela opozicije.

- Da li su pokretne pasarele rješenje za saobraćajne gužve u Kotoru?

- Koji su osnovni uzroci nezaposlenosti romske populacije u Crnoj Gori i kako riješiti taj problem?

- Kako je bošnjačka dijaspora organizovala proslavu 10 godina od obnove nezavisnosti Crne Gore?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније