Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavila: D.Ž.

23. 08. 2016. 22:06 >> 21:47

U JUTARNJEM

Pitajte ortopeda sve o prelomima kostiju

U redovnoj kontakt rubrici “Ordinacija” srijedom, govorimo o lomu i oporavku nakon te povrede. Pitanja gledaoci mogu postavljati ortopedskom hirurgu Milovanu Vlahoviću.

Počela je prodaja udžbenika za osnovce i srednjoškolce, a Zavod za udžbenike i nastavna sredstva predstaviće i Figo-komplete za predškolsko vaspitanje. Naši gosti su direktor Zavoda Radiša Šćekić i odgovorni urednik za opšte obrazovanje Lazo Leković.

Kako pripremiti budućeg prvaka za školu? Šta bi roditelji trebalo da znaju i kako da savjetuju djecu prije nego škola počne, neka su od pitanja na koja će nam odgovore dati psihološkinja Đuldana Bero.

U Herceg Novom će od 2. do 7. septembra biti održan deseti Strip fest, jedna od vodećih manifestacija u regionu.Organizatori najavljuju spektakl za ljubitelje stripa i popularne crtače iz regiona i svijeta. O programu festivala razgovaraćemo sa Nebojšom Mandićem jednim od organizatora i Dejanom Jovanovićem iz opštine Herceg Novi.

Podgorica će od 26. avgusta biti domaćin juniorskog vaterpolo prvenstva svijeta na kojem će nastupiti 19 reprezentacija. Da li je sve spremno i kakva su očekivanja kazaće nam direktor direkcije šampionata Rajko Ćupić i trener naše reprezentacije Veljko Uskoković.

Nastavljamo sa uključenjima u program Radija Crne Gore, putem kojih  Jutarnji program, već treću godinu doprinosi promociji projekta  „Ljeto uz radio“. Uživo iz radijskog studija s gostom će razgovarati kolega Žarko Božović.

Predstavljamo i nikšićki bend Manitou, koji je snimio spot za pjesmu “Jednooka”, a uskoro se očekuje i novi album. Gost je frontmen Marko Janjušević.

Uz servisne informacije, aktuelne priloge, priče s terena, gledaćete i redovne rubrike:  Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture...

Urednice emisije:  Zorica Vukić, Snežana Vetnić

Voditelj: Danijel Garić

Urednica Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније