Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

K. J. [ TVCG ]

18. 02. 2024. 07:03 >> 07:03
Čitaj mi:

METEO

Toplo za ovo doba godine, temperatura do 20 stepeni

Na jugu Crne Gore dabas će biti pretežno sunčano, do 20 stepeni, a na sjeveru poslijepodne sunčano do 14 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore prijepodne više oblaka ali uglavnom bez padavina, a poslijepodne sunčani periodi. Vjetar sjeverni, mjestimično umjeren. Temperatura do 14 stepeni.

Na jugu, pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, ponegdje kratkotrajno i pojačan, sjeverni i sjeveroistočni.

Temperatura na primorju do 20 stepeni.

More, malo do umjeren talasasto. Vjetar umjeren sjeverni. Temperatura mora 14 stepeni.

Na sjeveru u ponedjeljak promjenljivo oblačno, sa dužim sunčanim intervalaima, a u utorak nešto svježije, sa više oblaka, poslijepodne i tokom noći mjestimično sa slabom kišom, a u planinama sa slabim snijegom. Vjetar povremeno umjeren, sjeverni.

Na jugu, u ponedjeljak sunčano poslijepodne ili krajem dana povećanje oblačnosti, a utorak pretežno oblačno povremeno sa slabom do umjerenom kišom.

U utorak malo svježije,  povremeno sjeverni vjetar.

Evropa

Sa Atlantika preko britanskih ostrva, dijela zapadne i centralne Evrope, stižu talasi  koji donose mjestimično

kišu na ovom prostoru. Malo padavina i nešto hladnije vrijeme će biti i u uskom pojasu sa sjevera prema centralnim predjelima kontinenta. Inače i dalje dominira prostrano polje visokog vazdušnog pritiska tako da će iznad velikog dijela Evrope biti suvo vrijeme sa sunčanim periodima, a na Mediteranu i pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura u glavnim gradovima od minus 2 u Helsinkiju do 19 stepeni u Rimu.

Balkan

Na većem dijelu Balkana će iz zapadnih i centralnih predjela pristići oblaci i donijeti ponegdje slabu kišu, uglavnom, na krajnjem sjeverozapadu i u centralnim predjelima, dok će se na jugu zadržati pretežno sunčano vrijeme.

Temperatura malo niža nego ovih dana, samo će se na jugu zadržati dosta toplo vrijeme za ovo doba godine.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније