Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

B.Č.J. [ Mina ]

24. 03. 2024. 08:52 >> 08:52
Čitaj mi:

AMSCG

Duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni

Na većini puteva u Crnoj Gori jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i savjetovali opreznu vožnju.

Iz AMSCG su kazali da učesnike u saobraćaju očekuju nestabilne vremenske prilike i povremena kiša i da su duž klisura i usjeka mogući nailasci na sitnije odrone.

Iz AMSCG su podsjetili da je na putevima gdje je to naznačeno obavezna upotreba zimskih guma za sva vozila, bez obzira na to da li postoje zimski uslovi.

“Kada na ostalim djelovima i dionicama puta koji nijesu obuhvaćeni naredbom pada snijeg, ima leda ili poledice, na vozilu moraju biti zimske gume na svim točkovima“, kazali su iz AMSCG.

Kako su naveli, minimalna dubina šare na gazećoj površini gume je četiri milimetra. Navodi se da je na auto-putu zimska oprema obavezna za sva vozila.

Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila.

Saobraćaj na putu Rožaje - Špiljani će zbog rekonstrukcije za sva vozila biti obustavljen od devet do 15 sati.

Zbog miniranja u okviru izgradnje puta Čekanje-Čevo, na dionici regionalnog puta R-17 Čekanje-Resna, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj će na mjestima radova biti promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Cetinje-Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na tom putu, od supermarketa Voli do Bajićke crkve, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na magistralnom putu M-1, dionica Kotor-Krtolska raskrsnica, saobraćaj će biti obustavljen od 22 do pet sati ujitru, zbog pranja betonske konstrukcije tunela Vrmac. Za vrijeme obustave može se koristiti alternativni put Kotor-Trojica-Radanovići.

Zbog radova na razdjelnom pojasu auto-puta biće zatvorena preticajna traka poslije mosta Moračica (na pravcu iz Podgorice).

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu Lipci-Kotor, u mjestu Dobrota, zbog adaptacije trotoara režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog održavanja tunela Sozina i Raš, od 22 do šest sati vozila će saobraćati naizmjenično.

Zbog izgradnje bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Bioče, saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja i od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније