Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

13. 10. 2015. 11:55 >> 17:48

ODMAZDA POBUNJENIKA

Rakete na ambasadu Rusije u Damasku

Sirijski pobunjenici su sa dvije rakete pogodili rusku ambasadu u Damasku, dok se ispred nje održavao skup podrške ruskim akcijama u Siriji.

Izvještač agencije AP nalazio se na licu mjesta kada je prva raketa udarila u zgradu, poslije čega se pojavio gust dim.

Oko 300 pristalica vlasti predsjednika Sirije Bašara al Asada, okupljenih ispred konzularnog predstavništva Rusije je krenulo da bježi, a potom je i druga raketa pogodila zgradu.

Zasad nije poznato da li u ovom napadu ima poginulih, navodi AP. 

Ruska ambasada u Damasku se našla na meti raketa krajem septembra ove I 2013. Godine. 

Vođa sirijskog Nusra fronta povezanog sa Al-Kaidom, pozvao je pobunjenike da pojačaju napade na uporišta manjinske sekte Alavita predsjednika Bašara al Asada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније