Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

30. 07. 2016. 19:18 >> 22:53

NEMA PREŽIVJELIH?

Teksas: Srušio se balon sa 16 ljudi

Balon koji je prevozio 16 osoba iznad američke savezne države Teksas, srušio se danas nakon što se zapalio, prenijeli su lokalni mediji koji strahuju da niko nije preživio nesreću.

boxPluginImg

Američka agencija za vazduhoplovstvo saopštila je da se nesreća dogodila u podne po lokalnom vremenu nedaleko od Ostina, kada se balon sa vrelim vazduhom, u kojem je bilo najmanje 16 osoba, srušio na jedan pašnjak.

Lokalne vlasti potvrdile su vijest navodeći da je nekoliko osoba stradalo i da se strahuje da nema preživjelih.

"Imamo veliki broj mrtvih", izjavio je lokalni zvaničnik Erik Grozof i dodao da će američki Federalni biro (FBI) pomoći u istrazi o okolnostima nesreće.

Lin Lansford iz Federalne uprave vazduhoplovstva je navela i da su na lice mjesta radi istrage upućeni članovi Federalne uprave vazduhoplovstva i Nacionalnog odbora za bezbjednost saobraćaja.

Lokalna policija nije potvrdila tačan broj mrtvih navodeći da su istražitelji na licu mjesta i utvrđuju koliko je bilo žrtava.

Ukoliko vlasti potvrde da su svi stradali u nesreći, to će biti najveća nesreća balonom u SAD, gdje je od 1964. do 2013. u takvim okolnosti poginulo ukupno 67 osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније