Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

16. 08. 2016. 14:43 >> 14:23

ZAHVALIO NAZARBAJEVU

Putin:Želimo prijateljstvo sa Turskom

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da se Moskva iskreno trudi da u potpunosti uspostavi bilateralne odnose sa Turskom, prenijela je ruska agencija Tass.

 

 

 

"Iskreno se trudimo da u potpunosti obnovimo prijateljske odnose sa Turskom, sa zemljom sa kojom dugi niz godina imamo dobru saradnju", rekao je Putin poslije razgovora sa kazahstanskim predsjednikom Nurslutanom Nazarbajevom.

On je dodao da posljednja posjeta turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana "pokazuje zajedničku spremnost" dvije države da obnove i razviju bilateralne odnose.Predsjednik Rusije se zahvalio Nazarbajevu na posredničkoj ulozi u rješavanju spora između Rusije i Turske, navodeći da je njegova misija bila uspješna.

Putin i Erdogan sastali su se 9. avgusta u Sankt Peterburgu, prvi put pošto su turske snage prošlog novembra oborile ruski vojni avion na granici sa Sirijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније