Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug/Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

22. 08. 2016. 20:37 >> 20:18

GAZIJANTEP

Nije sigurno da je napadač na svadbi bio dječak

Turske vlasti još uvjek pokušavaju da identifikuju bombaša samoubicu koji je izveo napad na svadbi u kojem je poginula 51 osoba, rekao je danas premijer Binali Jildirim dodavši da se ne zna da li se radi o djetetu ili odrasloj osobi.

On je rekao da nijesu poznate sve informacije kada je riječ o napadaču, prenosi AP.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan ranije je danas rekao da je bombaš samoubica koji je izveo napad na svadbi u gradu Gazijantep imao između 12 i 14 godina i da je za napad najvjerovatnije odgovorna Islamska država.

Jilidirim je sada dodao da se procjena da se radi o dječaku zasnivala da "pretpostavki" na osnovu tvrdnji očevidaca, prenosi AP.

U napadu bombaša-samoubice na svadbi u gradu Gazijantep u subotu je ubijena 51 osoba, a najmanje 22 žrtve imale su manje od 14 godina.

Mladoženja: Najsrećniji dan su pretvorili u pakao

Mladoženja Nuretin Akdogan, ranjen u terorističkom napadu na svadbi u Gazijantepu, rekao je da je njihov najsrećniji dan pretvoren u pakao i da su ostali bez rodbine.

Guverner i gradonačelnica Gazijantepa posjetili su ranjeni par Besnu i Nuretina Akdogana i poželjeli im brz oporavak.

Mladoženja Akdogan u suzama je osudio terorizam i rekao da žele da budu kažnjeni oni koji su odgovorni za napad.

"Da barem ovo bude posljednji put. Ne znamo ko je odgovoran. Nijesmo nikome ništa nažao učinili. Naš najsrećniji dan pretvorili su u pakao. Nemamo rodbine, svi su poginuli. Nikoga nam nijesu ostavili. Svu rodbinu su pobili", istakao je Akdogan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније