Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: D.Ž.

21. 10. 2016. 21:21 >> 20:59
2

SAD

AP: Klinton u prednosti na ranom glasanju

Kandidatkinja Demokratske stranke na predsjedničkim izborima u SAD, Hilari Klinton, izgleda da ima prednost nad republikancem Donaldom Trampim u ranom glasanju u ključnim državama Sjevernoj Karolini i Floridi, navela je danas agencija Asošijeted pres (AP).

AP, takođe, navodi da podaci koje je prikupio pokazuju da je Klinton u prednosti i u Arizoni i Koloradu.

S druge strane, Tramp vodi u Ohaju, Ajovi i Džordžiji. Te države su neophodne Trampu da bi pobijedio na predsjedničkim izborima, ali ne i dovoljne ako izgubi na Floridi i u Sjevernoj Karolini.

U 34 od 37 država u kojima se organizuje rano glasanje, već je glasalo više od 4,2 miliona birača, što je znatno više nego u istom periodu 2012. godine.

Očekuje se da će prije izbora 8. novembra glasati više od 45 miliona ljudi.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније