Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 02. 2013. 18:37 >> 20:37

NOVI MINISTRI

Sirijski predsjednik rekonstruisao vladu

Sirijski predsjednik, Bašar al Asad imenovao je danas sedam novih ministara u Vladi, uključujući nove ministre nafte i finansija.

Državna televizija objavila je da je Asad zamijenio ministre za naftu, finansije, socijalnu zaštitu, rad, stambenu infrastrukturu, javne radove i poljoprivredu. U Ministarstvima odbrane i unutrašnjih poslova nije bilo izmena.

Sulejman Abas imenovan je za ministra nafte, nakon što je do sada bio ministrov zamjenik, a Ismail Ismail, bivši šef velike državne poljoprivredne kompanije, postavljen je za ministra finansija.

Ustanak protiv Asadove vladavine, nanio je veliku štetu infrastrukturi i prepolovio prinose u poljoprivredi. Mnogi gradovi su u ruševinama, a industrija ne radi.

Nestašice struje su uobičajene, a u pojedinim oblastima Sirijci satima čekaju u redovima za hljeb i benzin, navodi AP. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније