Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 04. 2017. 20:15 >> 19:48
5

ZIZU PODRŽAO MAKRONA

Marin le Pen kritikovala Zidana

Kandidatkinja krajnje desnice Marin Le Pen kritikovala je danas legendu francuskog fudbala Zinedina Zidana koji je apelovao da se u drugom krugu predsjedničkih izbora 7. maja u Francuskoj ne glasa za nju.

Zidan, poznat u Francuskoj pod nadimku "Zizu", izjavio je u petak da treba "maksimalno izbjeći" krajnje desničarsku stranku Nacionalni front u drugom krugu izbora.

"Zidan može da daje savjete o fudbalu i tu je dosta dobar, ali nijesam sigurna kad je politika u pitanju. Pretpostavljam da ima mnogo finansijskog kapitala, tako da nije ni čudno što želi da glasa za (kandidata centra Emanuela) Makrona", rekla je Marin le Pen.

Makron je obećao reformu poreskog sistema ublažavanjem nekih ranije strožih propisa.

Zidan je rekao da je njegova poruka ista kao i 2002. godine kada je u drugi krug predsjedničkih izbora ušao osnivač Nacionalnog fronta, otac sadašnje kandidatkinje Žan-Mari le Pen.

"Daleko sam od ideja Nacionalnog fronta. Treba izbjeći tu stranku maksimalno", ocijenio je Zidan.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније