Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 07. 2017. 11:59 >> 11:30
1

U HAMBURGU

Tramp: Radujem se susretu s Putinom

Američki predsjednik Donald Tramp objavio je danas na Tviteru da se raduje susretu sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom na marginama samita G20 u Hamburgu.

"Radujem se današnjim sastancima sa svjetskim liderima, uključujući i sastanku sa Vladimirom Putinom. Imamo o mnogo čemu da razgovaramo", napisao je predsjednik SAD.

Tramp treba prvi put da se sastane sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom, danas popodne tokom samita G20. I Tramp i Putin stigli su u Hamburg. Američki predsjednik je već imao sastanak sa kancelarkom Merkel sinoć.

Pred susret s Putinom, Tramp je juče u Varšavi, prvog dana evropske turneje, oštro kritikovao Rusiju i čak je izrazio zabrinutost za Zapad.

"SAD rade sa svojim saveznicima da se suprotstave akcijama Rusije i njenom destabilizirajućem ponašanju", rekao je juče Tramp, navodeći sukob u Ukrajini i rusku podršku Iranu i Siriji.

Susret ruskog i američkog šefa države biće posebno praćen s obzirom na loše odnose dvije zemlje vezano za istragu o ruskom uticaju na Trampovo okruženje tokom američkih izbora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније