Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

12. 09. 2017. 19:58 >> 19:33

RUSI SAOPŠTILI

Sirijska vojska kontroliše 85% teritorije

Ruska vojska saopštila je danas da su sirijske snage oslobodile oko 85 odsto teritorije od ektremista.

Ruski general potpukovnik Aleksandar Lapin izjavio je novinarima u vazduhoplovnoj bazi Hemeimem, blizu Latakije, da sirijske državne snage imaju još 15 odsto zemlje, odnosno oko 27.000 kvadratnih kilometara, da očiste od ekstremista.

Sirijska vojska je tokom proteklih sedmica istjerala pripadnike Islamske države iz centralne provincije Homs, blizu granice s Libanom, i sada se bori za kontrolu nad Deir el-Zorom, istočnom provincijom bogatom naftom. 

Rusija od 2015. pomaže snagama sirijskog predsjednika Bašara el Asada vazdušnim napadima na Islamsku državu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније