Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

04. 12. 2017. 17:43 >> 17:15

MALTA

Desetoro uhapšeno zbog ubistva novinarke

Malteška policija uhapsila je deset osoba osumnjičenih za ubistvo novinarke Dafne Karuana Galicije, kazao je danas premijer te države, Džozef Muskat.

Kako prenosi Rojters, Muskat je na današnjoj pres konferenciji, dva mjeseca nakon ubistva Galicije, saopštio da je osam osoba, svi malteške nacionalnosti,većinom sa kriminalnim dosijeom, u pritvoru i da policija ima 48 sati da ih ispita i na osnovu toga ih oslobodi ili zadrži u pritvoru.

Muskat je kasnije na tvoteru objavio da su još dvoje osumnjičenih u pritvoru.

Galicijaje ubijena 16. oktobra u eksploziji bombe koja je postavljena ispod njenog automobila.

Ona je istraživala navode o korupciji i pranju novca najmoćnijih ljudi Malte, među kojima je bio i Muskat i njegovi najbliži saradnici.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније