Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 01. 2018. 12:09 >> 11:39

BEZ NADE ZA POSADU

Potonuo iranski naftni tanker

Iranski naftni tanker koji se prije nedjelju dana zapalio poslije sudara s kineskim plovilom kod obale Šangaja danas je potonuo, a zvaničnici navode da nema nade da su nestali članovi posade preživjeli, javili su danas kineski mediji.

Šef Iranske pomorske agencije Mahmud Rastad rekao je da najvjerovatnije nema preživjelih među 29 nestalih članova posade, prenijela je iranska državna televizija.

Tanker "Sanči" sa 136.000 tona lake nafte zapalio se prošle nedjelje kada se sudario sa kineskim teretnim brodom, oko 300 kilometara od Šangaja.

Uzrok sudara nije poznat. Od 32 člana posade, 30 Iranaca i dvoje Bangladešana, pronađena su tri tijela.

Tanker je plovio pod panamskom zastavom i bio je u vlasništvu je iranske kompanije NITC koja upravlja tankerima te zemlje.

Spasen je 21 član posade kineskog broda koji je učestvovao u sudaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније