Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

13. 02. 2013. 11:06 >> 11:04

GUAM

VIDEO: Pomahnitali napadač ubio dvije osobe

Policija je uhapsila napadača u turističkom odmaralištu na ostrvu Guam koji je nožem usmrtio dve japanske državljanke, a 12 osoba ranio.

Čad Rjan Desoto (21) započeo je svoj krvavi pir u glavnom turističkom centru u zalivu Tumon u utorak veče kada se automobilom zaletio u jednu prodavnicu.

Nakon što je izašao iz automobila, Desoto je počeo nožem da ubada prolaznike koje je zatekao na ulici, prenosi AP.

Na meti napadača našlo se 14 japanskih turista, od čega su dvije osobe preminule.

Kako prenose japanski mediji, Desoto je usmrtio dvije žene, od 28 i 82 godine, dok se među preživjelima nalazi i jedna osmomjesečna beba.

Od 12 povijređenih, dvoje ih je pušteno iz bolnice.

Motivi napada nisu poznati, navodi AP.

Ostrvo Guam je dio američke teritorije u Tihom okeanu na kojoj se nalazi velika vazduhoplovna i pomorska baza američke vojske, a samo ostrvo se oslanja na turizam, i to uglavnom na posietioce iz Japana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније