Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

(B92)

04. 09. 2018. 22:55 >> 22:41
2

AKO BUDE HEMIJSKOG NAPADA

SAD: Odgovorićemo Asadu brzo i primjereno

Bijela kuća upozorila je da će SAD i saveznici odgovoriti "brzo i primjereno" ako sirijski predsjednik Bašar al-Asad ponovo upotrijebi hemijsko oružje.

U saopštenju se navodi kako Vašington pomno prati razvoj situacije u sirijskom regionu Idlib, koji je pod kontrolom pobunjenika, a gdje mnogi očekuju da će sirijska vlada izvesti ofanzivu koja bi mogla da izazove humanitarnu katastrofu, prenosi Rojters.

Najmanje 13 civila, od kojih šestoro djece, poginulo je u napadu ruskih snaga u sirijskoj provinciji Idlib, dok međunarodna zajednica vodi intenzivne razgovore kako bi izbjegli ofanzivu sirijskih snaga, saopštila je opoziciona Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније