Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

26. 01. 2019. 16:52 >> 16:25
1

IZBORI ZA 8 DANA

Pariz i Berlin postavili ultimatum Maduru

Francuska i Njemačka saopštile su danas da će priznati Huana Gvaida za "predsjednika" Venecuele ukoliko Nikolas Maduro u roku od osam dana ne raspiše predsjedničke izbore.

Francuski predsjednik Emanuel Makron, malo poslije istovjetne izjave španskog premijera Pedra Sančesa o tom pitanju, naveo je da će bez raspisivanja predsjedničkih izbora Gvaido biti priznat od strane Francuske kao privremeni predsjednik.

Uslijedila je potom ista poruka i iz Berlina koju je na Tviteru objavila njemačka Vlada.

Najave Madrida, Berlina i Pariza dolaze poslije neuspjelog pokušaja članica Evropske unije da se dogovore o zajedničkoj izjavi o situaciji u Venecueli.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније