Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

18. 11. 2019. 08:13 >> 08:12

BRAZIL

Četiri beskućnika umrla, četiri kritično

U Brazilu, četiri beskućnika su umrla, a još četiri su hospitalizovana i u kritičnom su stanju nakon što su pili iz flaše sa "sumnjivom tečhnošću".

Tu tečnost dale su im, kako je saopštila brazilska policija, neidentifikovane osobe u Sao Paulu.

Policija ispituje ovaj slučaj kao potencijalno masovno trovanje koje se dogodilo u četvrti poznatoj kao "Zemlja kreka", ozlohlašenoj zbog otvorenog konzumiranja droge, javio je sinoć AP.

Jedan od preživjelih ispričao je policiji da im je ponuđena flaša za koju su vjerovali da sadrži alkohol.

Međutim, nakon što su pili iz nje četvorici beskućnika je pozlilo i kasnije su preminuli u bolnici. Preostala četvorica su hospitalizovani, ali su u kritičnom stanju.

Policija je pokrenula potragu za osobama koje su dale beskućnicima flašu sa pićem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније