Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 01. 2013. 13:00 >> 17:11

Novo rješenje

Povlači se odluka o porezu na visoke prihode

Vlada Francuske najavila je novu odredbu o oporezivanju veoma visokih primanja, nakon što je Ustavni sud osporio prvi predlog zakona.

Vlada je obećala da će za najviše mjesec  ponuditi novo rešenje, koje mora biti “pravno čisto I funkcionalno”.

Ustavni sud Francuske je osporio prvu planiranu mjeru  koja se odnosila na pojedinačnog poreskog obaveznika koji zaradi više od milion eura godišnje.

Poreska stopa je iznosila 75 odsto, što je izazvalo negativne reakcije Francuskih bogataša. Glumac Žerard Depardije je zbog najave ovako visoke poreske stope zaprijetio odricanjem francuskog državljanstva, a početkom januara ove godine dobio je državljantvo Rusije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније