Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ BETA ]

20. 11. 2021. 08:56 >> 08:59
3

PREBAČEN IZ BOLNICE

Sakašvili prekinuo štrajk glađu

Bivši gruzijski predsjednik i opozicioni lider Mihail Sakašvili prebačen je iz zatvorske u vojnu bolnicu i prekinuo je štrajk glađu, potvrdio je rano jutros njegov ljekar.

"Sakašvili je zvanično prekinuo štrajk glađu odmah pošto je prebačen u vojnu bolnicu u Goriju, 90 kilometara zapadno od glavnog grada Tbilisija", rekao je Nikolz Kipšidze.

Bivši predsjednik na odjeljenje intenzivne njege primljen je u kritičnom zdravstvenom stanju, dodao je ljekar.

Bivšem predsjedniku Gruzije nedavno je pozlilo. Ljekari su utvrdili da ima akutni neurološki problem zbog nedostatka vitamina B.

Sakašvili, predsjednik Gruzije od 2004. do 2013. koji je još popularan, vratio se u zemlju 1. oktobra poslije osmogodišnjeg egzila i uhapšen na osnovu presude iz 2018. za zloupotrebu položaja.

Sakašvili, kome se sudilo u odsustvu, smatra da je suđenje politički motivisano.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније