Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ (Slobodna Evropa( ]

18. 02. 2022. 15:58 >> 16:01

KOD ZENICE

Turisti iz Turske tvrde da su držani u zatočeništvu

Četvoro državljana Turske, koji tvrde da su turisti, prijavili su policiji da su držani u zatočeništvu na području Zenice, grada u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine (BiH). To je potvrđeno za Radio Slobodna Evropa u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), u petak, 18. februara.

"Mi postupamo po prijavi tih lica. Oni u toj prijavi navode, između ostalog da su bili zatočeni i još neke druge stvari. Sada je faza vršenja provjera, obavljaju se razgovori sa licima. Vrše se i druge provjere i na stalnoj smo vezi sa dežurnim tužiocem kantonalnog Tužilaštva da se dokumentuje događaj i da se utvrdi šta se stvarno desilo“, rekla je za RSE Aldina Alić, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Alić dodaje da je kriminalistička policija izvršila uviđaj, te da se provjeravaju i navodi iz prijave da se radi o turistima iz Turske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније