Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Anadolija [ I. P. ]

03. 04. 2022. 10:51 >> 10:53

IMA STRADALIH

Baku: Snažna eksplozija u noćnom klubu

Najmanje jedna osoba je poginula, a 24 su povrijeđene u eksploziji koja se u nedjelju dogodila u noćnom klubu, u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu.

Eksplozija je posljedica požara koji je izbio u noćnom klubu u centru grada oko 3 sata poslije ponoći po lokalnom vremenu, saopštilo je državno Ministarstvo zdravstva.

Ekipe hitne pomoći i vatrogasaca su ubrzo stigle na mjesto nesreće i vatra je ugašena u kratkom periodu.

Desetine povrijeđenih su prebačene u bolnice.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Ehsan Zahidov je rekao da prvi rezultati istrage pokazuju da je eksplozija uzrokovana curenjem prirodnog plina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније