Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

23. 12. 2013. 09:39 >> 09:39

HLADNOĆA I PADAVINE

SAD: U nevremenu stradalo devet osoba

Ekstremne hladnoće, sniježne padavine, uragani, kiša i poplave ugrožavaju živote miliona Amerikanaca.

Najmanje devet osoba je izgubiilo život od posljedica nevremena širom Sjedinjenih Američkih Država, a obilne padavine i mećave uzrokovale su poplave.

Obilne padavine i poplave zahvatile su Kentaki na jugu SAD-a, a u poplavama je život izgubilo najmanje pet osoba. Jedna osoba je poginula u uraganu koji je brzinom od 200 kilometara na sat pogodio Arkansas.

Ekstremno niske temperature, obilne snježne padavine i smrzavanje pogodili su regije Grejt Lejksa i Nju Inglanda.

Nevrijeme je zahvatilo i Mičigan i Njujork, u kojima je bez napajanja električnom energijom ostalo više od 440 kuća i poslovnih objekata.

Više od 700 planiranih letova odgođeno je zbog olujnog nevremena u SAD-u, a oko 11.000 letova je realizirano sa zakašnjenjima.

Nevrijeme i ogromne snježne padavine zahvatile su i istok Kanade, a mnoga naselja su ostala bez struje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније