Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 02. 2013. 12:15 >> 12:13

SJEVERNA KOREJA

Kim Džong Un nadgledao simulaciju rata

Sjeverokorejski vođa Kim Džong Un prisustvovao je artiljeriskoj vježbi sa bojevom municijom koja je imala za cilj da simulira stvarni rat, prenijeli su državni mediji.

„Beskonačan baraž granata ispaljen je iz artiljerijskih oružja na 'neprijateljske pozicije' a njihova rika je potresala nebo i zemlju i sve su bile obavijena plamenom.“, prenijela je državna agencija KCNA.

„Usmjeravajući pogled ka neprijateljskim položajima u plamenu, vođa je bio zadovoljan", dodala je zvanična agencija.

Kim je naredio vježbu sa bojevom municijom kako bi se isprobala sposobnost artiljerijskih jedinica za stvarni rat, prenose agencije.

Vježba je održana samo dan nakon što je nova predsjednica Južne Koreje položila zakletvu i stupila na dužnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније