Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

N1

23. 08. 2023. 22:06 >> 22:05
1

PLATIĆE KAUCIJU

Predao se Trampov advokat

Rudolf Đulijani, koji je bio lični advokat Donalda Trampa, predao se u zatvoru u Džordžiji, po optužbi da je sa bivšim predsjednikom i još 17 osoba nelegalno pokušavao da promijeni rezultate izbora 2020. u toj američkoj državi, koje je Tramp izgubio.

Đuliijaniju je naloženo da plati kauciju od 150.000 dolara i da ne zastrašuje druge optužene ili svjedoke u slučaju, prenosi agencija Rojters pozivajući se na sudska dokumenta, prenosi Glas Amerike.

Sedmoro iz optužnice protiv Trampa koju je podnijela tužiteljka okruga Fulton Fani Vilis, već su se predali u zatvoru okruga Fulton u Atlanti, navodi se u dokumentima okruga.

Prije polaska, Đulijani je u Njujorku negirao navode iz optužnice i branio Trampa.

„Idem u Džordžiju i jako se dobro osjećam, pošto znam da branim prava svih Amerikanaca. Ja govorim istinu, oni lažu“, rekao je Đulijani, nekadašnji federalni tužilac i bivši gradonačelnik Njujorka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније