Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј. [ RTS ]

21. 11. 2023. 20:53 >> 20:54

NEMA POVRIJEĐENIH

Američki vojni avion promašio pistu kod Havaja pa sletio u more

Avion američke mornarice, koji je letio po kiši, preletio je pistu u vojnoj bazi na Havajima i sletio u zaliv, saopštile su lokalne vlasti.

U avionu je bilo devet osoba, ali niko nije povrijeđen, prenosi Glas Amerike.

Portparol mornarice Orlando Perez rekao je da nema informacije o tome šta je dovelo do toga da letjelica P-8A "posejdon" izleti sa piste u bazi Marinskog korpusa na Havajima.

Avion P-8A često se koristi za izviđanje i prikupljanje obavještajnih informacija.

Vojna baza korpusa američke mornarice udaljena je 16 kilometara od Honolulua, na ostrvu Oahu, a u njoj se nalazi oko 9.300 vojnika i 5.100 članova porodica. Nalazi se u zalivu Kaneohe, poznatom po koralnim grebenima i Istraživačkom institutu za marinsku biologiju Univerziteta Havaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније