Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

K.R. [ RTS ]

17. 12. 2023. 11:08 >> 11:08
Čitaj mi:

MARJAM MOŠIRI

Objavljen cijeli snimak BBC-eve voditeljke i famoznog srednjeg prsta

Voditeljka BBC-a Marjam Moširi rekla je da je srećna što je objavljen cijeli snimak njenog pokazivanja srednjeg prsta u programu, koji pokazuje da se šalila sa ekipom.

 

Desetine miliona ljudi vidjelo je kako voditeljka britanskog javnog servisa pokazuje srednji prst, ne znajući da je u programu uživo. Sada je objavljen pun snimak Marjam Moširi kako odbrojava sekunde sve do, sada već svjetski poznatog, trenutke kada ostaje samo srednji prst.

Nakon što se njeno pokazivanje srednjeg prsta u programu proširilo internetom, Moširijeva se izvinila što je „nekoliko uvrijedila i uzrujala“.

„Nisam pokazivala srednji prst gledaocima ili bilo kome. Bila je to bezvezna šala namijenjena malom broju mojih prijatelja“, navela je voditeljka.

Pošto je cijelio snimak objavljen, Moširijeva je na Iksu rekla da joj je drago što je objavljen.

Bi-Bi-Si nije ovo objavio i sigurno nisam ja. Na neki način mi je i drago da, jer pokazuje da se radi o šali sa ekipom tokom odbrojavanja“, napisala je voditeljka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније