Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ R.B. ]

09. 01. 2024. 10:17 >> 10:17
Čitaj mi:

PUCNJAVA U HOTELU

Pucnjava u Minesoti, stradale tri osobe

Tri osobe su stradale, uključujući osumnjičenog napadača, u pucnjavi u hotelu „Super osam” u gradu Klokeju u američkoj državi Minesoti, saopštila je policija.

Policija je navela da ubijena 22-godišnja djevojka zaposlena u hotelu, koja je zadobila tešku povredu i ubrzo preminula u bolnici, kao i 35-godišnji muškarac koji je pronađen sa prostrijelnom ranom u automobilu na parkingu hotela, objavio je CBS News.

Policajci su ispred hotela pronašli mrtvog i osumnjičenog za pucnjavu.

Policija je saopštila da motiv za pucnjavu za sada nije poznat, a da će više informacija o slučaju objaviti u srijedu, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније