Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

12. 02. 2024. 14:34 >> 14:35
Čitaj mi:

GRČKA

Bivši radnik ubio vlasnika brodske kompanije i još dvije osobe

Četiri osobe su poginule danas u oružanom napadu u prostorijama pomorske kompanije u predgrađu Atine, uključujući i napadača koji se ubio, saznaje se iz policijskih izvora.

Napadač je upao u zgradu jutros, zapucao je i ubio tri osobe, dva muškarca i jednu ženu, a zatim se zabarikadirao u prostorijama kompanije "European Product Carriers", rekao je taj izvor za Frans pres.

Grčki mediji su javili da je napadač, čije ime nije objavljeno, bivši zaposleni koji je otpušten iz te firme sa sjedištem u Glifadi, u predgrađu Atine.

On je zatim pronađen mrtav u podrumu zgrade sa oružjem pored sebe, rekao je isti izvor.

"Prema prvim informacijama izgleda da se ubio", rekao je za Frans pres zaposleni u pres službi policije.

Policija je prethodno saopštila da je evakuisala dvije žene, koje je napadač zatvorio u toaletu.

Napad se dogodio jutros oko 10 sati i 20 minuta po lokalnom vremenu. Veliki broj policajaca je raspoređen oko te firme, a okolne ulice su zatvorene za saobraćaj.

Kompanija "European Product Carriers" osnovana je 1979. i ima flotu od 35 broda, među kojima veliki broj naftnih tankera.

Pored Pireja, velike luke kod Atine, mnoge grčke i strane pomorske kompanije imaju lokale u Glifadi, na jugu Atine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније