Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ N1 ]

20. 02. 2024. 15:42 >> 15:46
Čitaj mi:

REAKCIJA KREMLJA

Peskov demantovao da je Navaljni otrovan: Optužbe nepotkrijepljene

Zvanična Rusija demantovala je tvrdnje udovice Alekseja Navaljnog da je on otrovan nervnim agensom novičok.

Podsjetimo, Julija Navaljni je u video izjavi optužila Vladimira Putina da je ubio njenog muža i sakrio njegovo tijelo kako bi tragovi otrova nestali.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da ruski predsjednik nije gledao snimak i da neće komentarisati s obzirom da je gospođa Navaljni nedavno ostala udovica, ali je demantovao optužbe za novičok.

„Naravno, ovo su apsolutno nepotkrepljene, odvratne optužbe na račun šefa ruske države“, rekao je on.

 

„Ali s obzirom na to da je Julija Navaljni ostala udovica samo prije nekoliko dana, ostaviću optužbe bez komentara. Nisam upoznat sa ovom izjavom. Ali ako je sadržao takve riječi, to nisu ništa drugo do neosnovane optužbe, jer one nisu ničim potkrijepljene, nisu potvrđene“, rekao je Preskov.

Podsetimo, u devetominutnoj video poruci Julija Navaljni je optužila Putina da je ubio njenog muža i rekla da joj je odsjekao polovinu srca.

„Želim da živim u slobodnoj Rusiji, želim da izgradim slobodnu Rusiju“, rekla je ona i dodala da će nastaviti njegov rad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније