Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ Beta ]

18. 04. 2024. 21:58 >> 21:58

MATERIJALNA ŠTETA

Zemljotres pogodio centralnu Tursku, nema žrtava

Zemljotres srednje jačine pogodio je centralnu Tursku izazvavši veću materijalnu štetu, ali nema vijesti o žrtavama, saopštilo je tamošnja služba za upravljanje katastrofama i vanrednim situacijama.

U saopštenju agencije za upravljanje katastrofama navodi se da je zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihterove skale pogodio provinciju Tokat koja se nalazi na oko 450 kilometara istočno od Ankare.

Potresi su se osjetili i u susednim provincijama kao što je Jozgat gdje je došlo do urušavanja dvospratne zgrade.

 

Prema riječima guvernera provincije Tokat Numana Hatipoglua, nekoliko kuća oštećeno je u selu Bugdajliju blizu Sulusaraja koji je prethodnog dana bio pogođen sa dva zemljotresa jačine 4,7 i 4,1 stepeni Rihterove skale.

 

Zemljotresi u Turskoj su česti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније