Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 08. 2014. 19:21 >> 19:20
3

JACENJUK NAJAVIO

Ukrajina želi u NATO

Ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk kazao je danas da će tražiti od Parlamenta da odobri da Ukrajina podnese zahtjev za članstvo u NATO, prenosi britanski Bi-Bi-Si.

Jacenjuk je rekao da će vlada poslati Skupštini zakon kojim se traži da bude ukinut ukrajinski status nepripadnosti nijednom bloku.

NATO istovremeno danas održava hitan sastanak o krizi u istočnoj Ukrajini.

Zapad je je pojačao optužbe na račun ruskog mešanja u ukrajinski konflikt, nakon što su proruski pobunjenici osvojili Novoazovsk, strateški grad na Azovskom moru.

NATO je juče objavio satelitske snimke na kojima se, kako je naveo, vide ruske snage u Ukrajini. Zapadna vojna alijansa tvrdi da više od 1.000 vojnika operiše u
Ukrajini.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније