Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 09. 2014. 23:34 >> 23:32
1

I PROMJENA IDENTITETA

Za informacije o MH17 30 miliona

Njemačka kompanija koja se bavi istraživanjima prevara u osiguranju ponudila je oko 30 miliona dolara za informacije o rušenju malezijskog aviona iznad Ukrajine.

Kompaniju Vifka angažovao je anonimni klijent, a pored nagrade ona nudi i promjenu identiteta osobi koja bude dala informacije o padu MH17.

“Nakon užasnog događaja političari širom sveta su izjavljivali kako žrtvama, porodicama i javnosti duguju objašnjenja o okolnostima pada, ali se to nije dogodilo“, navedeno je na internet prezentaciji kompanije.

Vifka je navela da želi odgovore na pitanja ko je oborio MH17, ko je izdao naređenje, ko skriva dokaze, ko je direktno odgovoran, šta se dogodilo sa vojnicima koji su pucali na avion, kao i otkrivanje imena ljudi koji su zataškali cio slučaj. 

MH17 na letu iz Amsterdama u Kuala Lumpur sružio se na istoku Ukrajine, gdje su velike borbe vodile proruske i ukrajinske vojne snage. Poginulo je svih 298 putnika i članovaposade, a nezavisna holandska istraga nedavno je došla do zaključka da je avion pao nakon što ga je pogodio veliki broj gelera.

(B92)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније