Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 02. 2015. 13:18 >> 13:13
1

PJONGJANG PRIJETI

"Spremni smo za nuklerni rat "

Pjongjang je saopštio da je spreman da uđe u nuklearni rat sa SAD, nakon što je Vašington pozvao tu zemlju da ispuni obaveze o denuklearizaciji.

Tokom redovnih vojnih vježbi, lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un rekao je da su "spremni za svaki rat u kome bi se koristilo i konvencionalno i nuklearno oružje".

On je, takođe, kazao da neće pregovarati sa SAD, nazvavši ih "bijesnim psima".

Mediji su ranije spekulisali o mogućim razgovorima između SAD i Severne Koreje. 

Specijalni američki predstavnik za Sjevernu Koreju San Kim izrazio je tokom posjete Pjongjangu razočaranje jer nije uspio da se sastane sa predstavnikom Sjeverne Koreje. To je podstaklo glasine da će SAD pokušati da stupe u dijalog sa Pjongjangom. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније