Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 02. 2015. 21:43 >> 21:41

GREŠKA AMERIČKE TELEVIZIJE

CNN se izvinio Putinu

Američka TV stanica CNN uputila je izvinjenje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu zbog pojavljivanja njegove slike tokom priloga o Džihadisti Džonu.

Kako navodi ruska agencija Sputnjik, CNN se izvinio ruskom predsjedniku zbog toga što ga je doveo u vezu sa Džihadistom Džonom, Britancem za kojeg se sumnja da je pogubio veliki broj ljudi koje je zarobila Islamska država.

U četvrtom minutu izvještaja novinara Maksa Fostera, iz redakcije CNN u Londonu, o identitetu Džihadiste Džona, fotografija koja je pratila prilog, a na kojoj se nalazio maskirani čovjek sa nožem u ruci, iznenada je zamijenjena slikom predsjednika Vladimira Putina.

CNN je saopštio da je u pitanju bila greška tehničke prirode.

"Usljed greške video-servera tokom emitovanja današnjih vijesti, fotografija Vladimira Putina, koju smo pripremili za naš naredni prilog, iznenada se pojavila na ekranu. Izvinjavamo se zbog te greške", rekao je portparol kanala.

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније