Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Independent, B92 ]

15. 03. 2015. 22:00 >> 21:54

POBOLJŠANJE REPUTACIJE

Meksiko daje 20 miliona Bondu

Meksičkoj vladi je očigledno dosta poistovjećivanja njihove zemlje sa ozloglašenim kartelima droge. Zbog toga su riješili da „odriješe kesu i pozovu Džejmsa Bonda“.

Džejms Bond je na misiji da spase Meksiko od loše reputacije kojoj su doprinijeli karteli droge. Naime, meksička vlada će budžet najnovijeg Džejms Bond filma „Spectre“ uvećati za 20 miliona dolara, a sve u cilju prikazivanja te zemlje u pozitivnom svjetlu. Meksička vlada za tu sumu želi da se u filmu prikažu moderne zgrade iz centra Meksiko Sitija, a jedan od zahtjeva je i da negativac ne bude Meksikanac.

Takođe, vlada je uticala na producente da jednu od uloga dobije meksička glumica Stefani Sigman. S obzirom na to da je ona poznata po ulozi u trileru „Miss Bala“ koji govori o meksičkom svijetu kriminala, zvaničnicima koji brinu o reputaciji zemlje ostaje samo da se nadaju da većina gledalaca filma „Spectre“ nije gledala pomenuti triler.

Po svemu sudeći, umiješanost meksičkih vlasti u scenario i glumačku podijelu filma „Spectre“ neće biti mala, navodi se američki sajt "Taxanalysts".

Taj sajt je još naveo kako je u jednom od procurjelih Sonijevih dokumenata moguće pročitati mejl koji je Džonatan Glikmen, predsjednik MGM grupe pod čijim okriljem se snima „Spectre“, poslao producentima filma:

„Obavili ste sjajan posao kada ste napravili taj dogovor sa Meksikancima, samo nastavite tako. Imate našu punu podršku da razvijate tu inicijativu.“

Premijera novog filma o najpoznatijem tajnom agentu zakazana je za 23. oktobar.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније