Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

02. 04. 2015. 23:35 >> 23:24

DŽERMAN VINGS

Identifikovani djelovi tijela svih 150 poginulih

Francuski istražitelji su, kako je saopšteno danas, identifikovali djelove tijela svih 150 putnika i članova posade sa aviona komanije Džermanvings, koji se 24. marta srušio u francuskim Alpima.

 

Pronađena su ukupno 2.854 dijela tijela, saopštio je marsejski tužilac Bris Roben, dodajući da će biti potrebno dosta vremena da se povežu ti djelovi sa uzorcima DNK koje su dali članovi porodica poginulih, prenosi Blic.

Roben je takođe izneo detalje o pronađenoj drugoj crnoj kutiji. Nju je jedan žandarm pronašao u jaruzi koja je već u nekoliko mahova bila pretražena.

Podaci o letu registrovani na njoj su veoma nejasni, kao da je bila zapaljena, ali je moguće da ipak budu upotrebljivi, napominje Roben.

On je takođe saopštio da je na mjestu nesreće nađeno 40 "veoma, veoma oštećenih" mobilnih telefona, ne komentarišući pisanje francuskog Pari mača i njemačkog Bilda kako su sačuvana svjedočanastva o posljednjim trenucima pred pad aviona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније