Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

12. 04. 2015. 22:37 >> 22:31

DŽERMANVINGS

Avion vraćen zbog prijetnje bombom

Zbog dojave o bombi, putnički avion aviokompanije Džermanvings (Germanwings), koji je iz Kelna krenuo za Milano, nije poletio sa piste već se vratio na parking za avione, jer je policija dobila prijavu da je u taj avion podmetnuta bomba.

To se desilo u nedjelju uveče, kada je njemačka Savezna policija dobila tu prijavu. O tome je aerodromska kontrola leta obavijestila pilota aviona koji je već bio krenuo ka pisti, prenosi Beta.

U saopštenju kompanije se navodi da je putnički avion sa 126 putnika otišao na pistu kako bi poletio, ali je nakon dojave o bombi vratio se na parking za avione. Putnici su izvedeni napolje, a drugi avion bio je pripremljen za ovaj let.

Pilot je avion odvezao na mjesto predvidjeno za takve slučajeve, gdje su se iskrcali putnici i posada, a došli policajci da pregledaju letjelicu.

Krajem marta avion kompanije "Džermanvings" sa 150 putnika i članova posade se srušio u Alpima. Sumnja se da je za to odgovoran kopilot koji je radio uprkos tome što je, kako se tvrdi, bio psihički poremećen.

Takođe, avion njemačke kompanije, koji je letio na relaciji Keln - Venecija, 6. aprila je zbog smanjenja pritiska ulja, prinudno sletio na aerodrom u Štutgartu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније