Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Objavila: R.B. ]

21. 01. 2020. 22:58 >> 22:59

SAJAM NAUTIKE

Luštica bej predstavila ponudu u Dizeldorfu

Projekat izgradnje turističke destinacije Luštica bej predstavljen je na 50. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu (The Boot Düsseldorf) u Njemačkoj.

„Luštica bej se četvrti put pojavljuje na ovom sajmu i uočili smo osjetno veće interesovanje za Crnu Goru ali i činjenicu da posjetioci bolje poznaju našu zemlju. Zainteresovani su za charter, vezove ali i nekretnine. Posjete štandovima su konkretnije, i uopšte, generalni utisak je da su se posjetioci dobro pripremili i da su došli sa planom šta tačno da posjete. Dizeldorf sajam u proširenom izdanju i dalje dokazuje da je najveći nautički spektakl u svijetu“, saopštio je Damir Moškov, iz marketinga Luštica Development.

Na jubilarnom, 50. izdanju sajma koji traje do 27. januara, učestvuje oko 1.900 izlagača iz 68 zemalja predstavljajući interesantne inovacije i atraktivne proizvode u jahting industriji i pomorskoj opremi.

Kompanija Luštica Development na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica bej kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine.

Marina Luštica bej sa 176 mjesta za brodove do 40 metara dužine je dizajnirana da u stilu tradicionalnih crnogorskih naselja uz obalu bude centralna tačka u naselju u marini. Ovaj objekat nautičkog turizma i luka za međunarodni saobraćaj pored opcija za kratkoročni i dugoročni zakup vezova, istovremeno je pozornica vrhunskih kulturnih i umjetničkih događaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније