Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Objavila: J.B.Č. ]

23. 05. 2019. 08:18 >> 08:17
1

PERDSTAVILI POTENCIJALE CG

Dan nezavisnosti obilježen u Pekingu

U saradnji sa Ambasadom Crne Gore, kompanija Luštica Development obilježila je ove godine Dan nezavisnosti Crne Gore i u Pekingu, prezentacijom crnogorskih potencijala i proslavom za široki krug zvanica.

Kako je saopšteno iz kompanije Luštica Development, proslava je upriličena u hotelu Meriot, u prisustvu od oko 400 zvanica iz diplomatske, političke, ekonomske i kulturne sfere, kao i postojeće zajednice crnogorskih državljana u Kini.

Istog dana, čuveni kineski dnevni list Global Tajms objavio je članak o atrakcijama Crne Gore, zapaženom uspjehu u sferi turizma i investicionom potencijalu države, te projektu Luštica Bej koji je nedavno posjetila njihova urednica, Ksu Lingjue.

"Predstavnici kompanije imali su niz sastanaka i medijskih intervjua kao najavu za gostovanje tokom juna na predstojećem sajmu 'Luxury Property Showcase' na kojem će, pored sajamskog nastupa, biti upriličena prezentacija projekta i Crne Gore kao destinacije. Prije ovoga, kompanija je sarađivala sa NTO sa kojom se zajednički predstavila na turističkoj berzi prošlog mjeseca", saopštila je Slavica Milić iz marektinga Luštice Development.

U sklopu aktivnosti na kineskom tržištu, ove godine će se u Luštici Bej publici predstaviti čuvena kineska pijanistkinja, jedno od najuticajnijih imena umjetničke muzike današnjice, Judža Vang, u saradnji sa festivalom KotorArt, a u saradnji sa Institutom Konfućije u narednim danima biće organizovana posjeta velemajstora vještine tai-či, Žao Jubana.

Interesovanja investitora sa kineskog tržišta za Crnu Goru i projekat Luštica Bay, kako navode, su sve izraženija, a na potencijalne ulagače sa ovog tržišta pozitivan utisak podjednako ostavljaju prirodne ljepote i tradicija, razvoj i ambijent za ulaganje, te projekat ekonomskog državljanstva.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније