Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Mina Business ]

02. 03. 2015. 11:33 >> 11:27

IMA SNIJEGA

Rade skijališta na Žabljaku i u Kolašinu

U Crnoj Gori su danas aktivna skijališta Kolašin 1450, Savin kuk i Javorovača, dok o ski centrima Vučje i Lokve nema informacija.


Na skijalištu Kolašin 1450 je oblačno i bez padavina. Temperatura je od nula stepeni u podnožju do minus jedan stepen na vrhu staze.

“Od ski liftova rade ski lift Jezerine, baby ski lift i šestosjed Vilina voda. Visina snijega u podnožju je 50 centimetara”, navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Na skijalištu Savin kuk je sunčano uz slab vjetar. Temperatura iznosi dva stepena, staze su spremne i odštampane, a uslovi za skijanje su idealni.

Visina snijega u podnožju je 110 centimetara, a na vrhu staze preko 130 centimetara. Na skijalištu Javorovača je vedro i sunčano uz slab vjetar, dok temperatura iznosi jedan stepen.

Visina sniježnog pokrivača je od 75 centimetara u podnožju do 90 centimetara na vrhu staze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније