Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta

08. 03. 2016. 23:32 >> 23:16

POVRATAK SLAVNOG GLUMCA

Šin i Goldberg u filmu o napadu 11.septembra

Snimanje filma o napadima na Njujork 11. septembra 2001. godine, sa Čarlijem Šinom i Vupi Goldberg u glavnim ulogama, počelo je juče, rekao je agenciji Frans pres reditelj Martin Gigi, potvrdivši tako informacije objavljene na sajtu Varajeti (Variety).

Ovaj film nezavisne produkcije, koji će se snimati na Long Biču u Kaliforniji, prati priču o petoro ljudi zaglavljenih u jednom od liftova u kulama bliznakinjama Svjetskog trgovinskog centra, navodi Varajeti.

Snimanje bi trebalo da traje do kraja marta, a premijera je najavljena za jesen, precizirao je Gigi.

U sporednim ulogama naći će se takođe renomirana glumačka imena, među kojima su Luis Gusman, poznat po filmovima "Magnolija", "Trafik" i "Noći bugija", i Vud Haris, koji se proslavio ulogom Ejvona Barkdejla u seriji "The Wire", potvrdio je reditelj.

"Ovaj projekat star je osam godina. To je čudo koje će ugledati svjetlost dana", napisao je Martin Gigi u poruci poslatoj Frans presu.

Pored producentske kompanije "Sanset pikčers" (Sunset Pictures), na čijem je čelu upravo Martin Gigi, film će producirati i "Sprokfeler Pikčers" (Sprockefeller Pictures), "Vajtamin Ej Films" (Vitamin A Films) i "Tander Studios" (Thunder Studios), piše Varajeti.

Glumac Čarli Šin, koji je imao problema sa zavisnošću od alkohola i droga, objelodanio je sredinom novembra da je HIV pozitivan. Šin, koga je magazin Forbs proglasio za najbolje plaćenog glumca na svijetu 2010. i 2011. godine, izbačen je 2011. iz popularne serije "Dva i po muškarca" ("Two and a half men") zbog problematičnog i nasilnog ponašanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније