Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Noizz ]

30. 12. 2016. 20:01 >> 19:39

ŠOKIRAO PRATIOCE

Čarli Šin moli Boga da uzme Trampa

Čarli Šin je podjednako bijesan na 2016. kao većina ljudi na planeti jer su nas napustile legende iz muzičkog i filmskog svijeta. Njegova molba Svevišnjem se nije svima svidjela.

 

Razuzdani glumac nikad nije štedio riječi tokom svoje karijere, pa zašto bi sad. Poslije velikog broja iznenadnih smrti brojnih glumaca i pjevača Šin je imao molbu za Boga. On želi da sljedeći bude Donald Tramp.

Čarli je na Tviteru objavio da moli Boga da sljedeći na božanskoj listi za odstrijel bude Donald Tramp i tvit je završio smajlijem koji pokazuje srednji prst.

Glumac je objasnio da svako ima pravo da izrazi svoje želje na društvenim mrežama i da ga baš briga šta drugi misle jer se on obratio Bogu, a ne ljudima.

Znamo da ni Tamp nije štedljiv na rečima i samo je pitanje kad ćemo dobiti odgovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније