Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

O.Z. [ Beta ]

22. 10. 2021. 20:42 >> 23:46
2

SKRHAN POSLIJE NESREĆE

Boldvin: Nemam riječi da izrazim šok i tugu

Američki glumac Alek Boldvin rekao je da je "skrhan" poslije nesreće u kojoj je pucnjem iz pištolja na snimanju filma u SAD ubio direktorku fotografije.

"Nemam riječi da israzim šok i tugu poslije tragične nesreće u kojoj je ubijena Halina Hačins, supruga, majka i naša duboko cijenjena koleginica", napisao je Boldvin na Tviteru poslije jučerašnjeg događaja na snimanju kaubojskog filma u američkoj državi Nju Meksiko.

Boldvin je pucao iz pištolja replike na snimanju vesterna i ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džela Suzu. Oni su pogođeni iz pištolja sa startnom municijom koja se koristi u filmskoj industriji.

"U potpunosti sarađujem sa policijskom istragom o tome kako se desila ova tragedija", napisao je Boldvin.

Ekipa je radila na snimanju filma "Rust".

Halina Hačins, 42, evakuisana je helikopterom do obližnje bolnice gdje su je ljekari proglasili mrtvom. Reditelj Džoel Suza, 48, primljen je u bolnicu ali je kasnije otpušten, prenijela je jedna od glumica iz ekipe.

Istraga je u toku, nema optužnica

Policijska istraga je u toku i nema optužnica u vezi sa incidentom na popularnoj filmskoj lokaciji, navode mediji.

Prema listu Holivud Riporter koji se poziva na portparola produkcije radi se o "nesreći" sa rekvizitom koji je trebalo da bude napunjen ćorcima.

Služba Šerifa Santa Fea je takođe naznačila da je incident povezan sa oružjem koje je bilo rekvizit na snimanju.

"Cio kasting i cijela ekipa potpuno su poraženi današnjom tragedijom i upućujemo iskreno saučešće prododici Haline i njenim bližnjim", rekao je portparol produkcije u saopštenju i dodao da je snimanje filma prekinuto na neodređeno vrijeme i da sarađuju u potpunosti sa istragom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније