Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ M.L,B. ]

02. 11. 2021. 11:21 >> 11:24

POMOĆNIK REDITELJA

Šokiran i tužan zbog smrti Haline Hačins

Pomoćnik reditelja koji je glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj koji je ubio direktorku fotografije na snimanju progovorio je prvi put od tragedije.

Dejvid Hals je za Njujork post rekao da je "šokiran i tužan" zbog smrti Haline Hačins.

"Halina Hačins nije bila samo jedna od najtalentovanijih osoba sa kojima je radio, ona mi je bila prijateljica", rekao je Hals.

O ulozi Halsa u nesreći 21. oktobra u Novom Meksiku spekulisalo se otkako je on istražiteljima rekao da je trebalo da proveri oružje, ali da to nije učinio.

Boldvin je pucao iz pištolja replike na snimanju vesterna i ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džela Suzu. Oni su pogodjeni iz pištolja sa startnom municijom koja se koristi u filmskoj industriji.

Halina Hačins, 42, evakuisana je helikopterom do obližnje bolnice gde su je lekari proglasili mrtvom.

Ekipa je radila na snimanju filma "Rust".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније