Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Б. [ N1 ]

21. 03. 2023. 22:11   >>  22:28

POVRIJEDILA ČOVJEKA NA SKIJALIŠTU

Gvinet Paltrou pred američkim sudom zbog tužbe za nesreću

Glumica Gvinet Paltrou trebalo bi danas da se pojavi pred američkim sudom zbog tvrdnje da je teško povrijedila čovjeka u nezgodi na skijalištu u Juti 2016. godine.

Američku glumicu tužio je penzionisani oftamolog Teri Sanderson koji tvrdi da je Paltrou skijala "potpuno van kontrole" i da ga je pritom udarila na skijalištu u Dir Valej Resortu u Park Sitiju u Juti.

Sanderson tvrdi da se Paltrou sudarila s njim "pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo povredom mozga, slomljenim rebrima i još nekim težim povredama."

Uvodna riječ na suđenju, kojoj će prisustovati porota, očekuje se danas, a postupak bi trebalo da traje osam dana.

Lokalni mediji pišu da će se Paltrou i članovi njene porodice u utorak pojaviti na ročištu, te da će glumica svjedočiti.

Sanderson sada traži odštetu od 300.000 dolara, nakon što je njegov prethodni zahtjev za 3,1 miliona dolara odbačen.

On je ranije objasnio da je tužbu podigao tek nakon tri godine, jer je imao problema s advokatima i jer nije mogao normalno da funkcioniše zbog potresa mozga.

Paltrou je kasnije podnijela protivtužbu u kojoj stoji da je Sanderson na skijalištu udario u nju.

Glumica je kazala i da je bila toliko potresena zbog sudara na ski stazi da taj dan više nije skijala sa svojom porodicom. Dodala je da joj se Sanderson izvinio i rekao da je dobro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније