Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Б.

19. 10. 2023. 20:26 >> 20:27

SLAVNA GLUMICA

Gvinet Paltrou najavila da napušta glumu

Glumica Gvinet Paltrou, iako ima samo 51 godinu, već planira penziju i obećava da je nakon prestanka glume "niko više neće vidjeti".

U novom intervjuu za časopis "Bustle", glumica je govorila o svojim profesionalnim planovima, koji očigledno neće imati nikakve veze s projektima pred kamerom u budućnosti.

"Bukvalno ću nestati iz javnog života. Niko me više nikada neće vidjeti", rekla je Paltrou.

Umjesto na glumu, ona planira da se fokusira na svoj brend "Goop", koji je aktivan u oblastima ljepote, mode, wellnessa, hrane i uređenja doma, prenosi Index.

Između ostalog, Paltrou je na tržište već izbacila predmete poput spreja koji odbija vampire, svijeća s mirisom vagine ili vibratora od 10.000 dolara izrađenog od 24-karatnog zlata. Prema njenim riječima, posao joj ide dobro.

Ona uživa da bude "kreativna i inovativna, radi u timu, oduševljiva se novim idejama i planira unaprijed". Ali očigledno joj treba više vremena.

"U fazi sam u kojoj se osjećam kao da su stvari još haotičnije, jer sam jako zauzeta. Moj sin i posinak su obojica u srednjoj školi, a ponekad se osjećam kao da je školovanje samo po sebi posao s punim radnim vremenom", rekla je ona.

Paltou s bivšim suprugom Krisom Martinom ima dvoje djece, Epla i Mouzesa. Od 2018. u braku je s američkim scenaristom i rediteljem Bradom Falčukom (52), koji je u brak doveo još dvoje djece.

Paltrou se uglavnom brine o domaćinstvu, međutim, u njenoj kompaniji se takođe "puno toga događa", tako da se ponekad napreže do krajnjih granica.

"Mislila sam da ću se u pedesetima iz nekog razloga smiriti. Uopšte ne znam zašto sam mislila da će se to dogoditi", rekla je glumica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније