Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

ртцг.ме

25. 05. 2023. 09:00   >>  09:09 2

REŽISERA PJERA ŽALICE

Berane: Projekcija filma otkazana jer nijedna karta nije prodata

Projekcija filma bosanskohercegovačkog režisera Pjera Žalice u bioskopu Centra za kulturu Berane otkazana je jer nije prodata nijedna karta. Tu informaciju potvrdili su za Portal RTCG, a prethodno je na Fejbuku objavio građanski aktivista i nekadašnji lokalni funkcioner Nebojša Babović.

"Danas kada su svi filmovi dostupni na klik i nakon kraha starih bioskopa, teško je ljude koji ne znaju moć kino sale ubijediti zašto bi išli da gledaju film u bioskop. Baš zato što je sve dostupno, rijetko šta pogledamo s punom pažnjom", napisao je Babović na Fejsbuku. 

Kako je naveo, u bioskopu se ne može koristiti telefon, javljati se i dopisivati. 

"Elem, ponesite ta tri eura i dođite u bioskop večeras ili sjutra u 20 sati. Stvarajte naviku, neće više biti izbora svako dva mjeseca. Šalio sam se u prethodnom statusu, projekcija filma otkazana je zbog nula prodatih karata", zaključio je Babović. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније